Sophie

http://zangstudioleidscherijn.com/wp-content/uploads/2020/07/Zangles-Proefles-Vleuten.png

ZANGCOACHSophie Wiegersma

Ik ontdekte op 11 jarige leeftijd dat ik mijn stem wilde gaan ontwikkelen en begon met mijn eerste zangles. Op mijn 15e auditeerde ik en werd ik aangenomen bij de Young Musicians Academy (YMA) op het conservatorium in Tilburg. Twee jaar later wandelde ik voor het eerst, na toegelaten te zijn, als kersverse student de wandelgangen van het Utrechts Conservatorium binnen. Hier begon mijn vier jaar durende studie van de Bachelor Zang Jazz&Pop.

In juni 2017 rondde ik mijn eindexamenconcert af met een negen. Naast mijn opleidingen heb ik altijd veel met andere muzikanten samengewerkt in verschillende ensembles/bands.
Ik ben leadvocaliste en bandleider van mijn eigen band WildWood, maar zing ook vaak mee als backing vocal in projecten van anderen en ik vervul de rol van lage Alt in een vijfkoppige close harmony vocal group. Ook schrijf ik veel eigen muziek en arrangeer ik graag.

Als zangdocente ben ik zoʼn 7 jaar werkzaam, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan en een eigen werkwijze heb kunnen ontwikkelen. Waar ik veel aandacht aan besteed in de zanglessen is de connectie tussen lichaam en geest, wat een onlosmakelij
ke verbinding is bij het zingen. Dankzij mijn opleidingen ben ik qua muziekstijlen heel breed georiënteerd. Daarnaast heb ik veel kennis van zangtechnieken, zodat ik mijn leerlingen kan leren gezond en moeiteloos te zingen.
Boven alle praktische zaken vind ik plezier in het muziek maken ontzettend belangrijk! Ik werk met leerlingen graag aan het ontwikkelen van een eigen muzikale stijl en sound.
Onderwerpen als (podium) performance, interpretatie en songwriting kunnen ook behandeld worden.

Contact

Jouw naam

Jouw email

Jouw telefoonnummer

Jouw vraag of suggestie