Lisa

https://zangstudioleidscherijn.com/wp-content/uploads/2022/06/Zangles-Lisa.jpg

ZANGCOACHLisa Roth

Muziek werd er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kind ging ik altijd mee naar optredens van mijn moeder haar koor, en dan zat ik altijd gebiologeerd in het publiek te kijken. Eén ding wist ik toen al zeker: dat wilde ik ook. Op mijn 6e ging ik op pianoles en begon ik met zingen in de schoolband. Vanaf mijn 12e ging ik ook op zangles en ik begon eigen muziek te schrijven. Zelf componeren heb ik in de jaren daarna verder ontwikkeld, het voelde als iets natuurlijks. De keuze om auditie te doen aan het conservatorium was eigenlijk geen keuze meer, ik wist het al jaren. Na het behalen van mijn middelbareschooldiploma heb ik een jaar lang vooropleiding gedaan, en toen ben ik aangenomen op het Utrechts Conservatorium bij de afdeling Jazz & Pop zang.

Tijdens deze 4-jarige studie heb ik didactische, pedagogische en methodische kennis opgedaan en skills opgebouwd. Ik begon in mijn 2e studiejaar met het geven van zangles, waar ik heel veel plezier en energie uithaal. Daarnaast heb ik me verder kunnen ontwikkelen als uitvoerend muzikante en songwriter. Als afstudeerproject heb ik een live concert met eigen composities opgenomen in het Concertgebouw in Amsterdam, samen met mijn band. Dit voelde als een hele mooie afsluiter van 4 jaar studeren, ik was klaar voor de volgende stap!

Tijdens mijn zanglessen stippel ik met elke leerling een andere route uit, geen zangles is hetzelfde. Ik vind het belangrijk om een fijne en veilige sfeer te creëren in de les. We werken op een speelse manier aan zangtechniek, overdracht, zelfverzekerdheid en boven alles: plezier!